CAFETARIA DE DRIEHOEK

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 99 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Cafetaria De Driehoek. Meer weten? Ontdek meer

20 feb 2024 om 21:02 Kwaliteit valt wel mee, waar ik mij enorm kan ergeren dat zij de helft van je bestelling vergeten te bezorgen! Telefonische zijn ze dan ook niet bereikbaar. Laatste keer dat ik hier nog wat bestel.
6 feb 2024 om 21:30 Eten was top - altijd wat langer wachten bij De Driehoek, maar het is het waard. Soms zou ik willen dat ze niet ALTIJD het door mij gevraagde zakje sambal vergeten, maar ach...
3 feb 2024 om 9:12 Heerlijke burgers en patat!
1 jan 2024 om 19:48 Njang switi. Heerlijke roti. Mooi op tijd bezorgd, ondanks zondag en feestdag. Het kan dus. Goed restaurant. Als deze het kan, kunnen anderen het ook. Ze kunnen hier een voorbeeld aan nemen. Zal hier vaker bestellen.
14 dec 2023 om 20:03 Top als altijd!
15 nov 2023 om 21:29 Was prima! Vriendelijke bezorger
12 okt 2023 om 22:12 Erg lekker! Vers gekookt en niet aangepast aan de Hollandse smaak maar lekker pittig. (Alleen de spekkoek vond ik wat droog.)
10 okt 2023 om 23:39 Beste Driehoek (Lombok), het eten was als van ouds lekker, maar de bestellijst is niet heel goed ingericht. Zo is het onmogelijk Friet zonder drankje te bestellen. Ook is het niet mogelijk een friet met kip ketjap (of ander vleesgerecht te bestellen.
11 sep 2023 om 8:35 top eten!
2 sep 2023 om 21:32 Super kwaliteit snacks zoals altijd!
27 aug 2023 om 11:43 Top!
22 aug 2023 om 8:18 Lekker gegeten. We misten wel een ei bij de roti. Beetje zuinig met de satésaus. Qua prijs- kwaliteitverhouding wel aan de dure kant.